Valborgsmässoafton!!!!

Heeej!! Nu har jag precis vaknat och ska snart unna mig en god mackis:) Idag vet jag inte riktigt vad jag sa göra men... jag tror att jag kanske ska åker ut till landet. Jag kommer inte att vara i Bovall på hela lovet eller jaja.
Idag ska jag försöka göra om min header  för att.... jag skrev ju det igår men det gick liksom inte för att bilden var förstor aja "det är en lång historia" :) Kram :)

Pizza!!!!!!!!!!!!!!!!

Hej, nu sitter jag ute på våran balkong och solar mig lite:) det är ju så hilma bra väder allså!! :) nu är kalaset slut och alla gäster har åk hem. Kalaset höll på i fem timmar!!!! Är inte det lite länge eller är jag konstigt?? Alla tråkiga vuxna satt typ bara ute i köket och snacka om allt. Men jag och Viggo tröttnade så vi gick ut och spelade lite fotboll:) och efter en timma eller något gick vi in igen och spelade inomhus:) sedan kom min syster och hon hade med sig sin hund "dexter" så när hon kom så ville miira gå ut med han men inte Viggo men när jag gick utanför dörren så hör jag liksom att han kommer springande:) så då ångrade han sig när han visste att jag skulle ut:) ... Men.... Nu ska jag gå med pappa och köpa pizza:) mums:)


....

Hej!!
Nu ska jag snart lägga mig och sova för att jag är jätte trött men jag ska nog bara ta något att äta. Mums!! Gäsp:)
Imorgon måste jag gå upp tidigt för att pappa ska ha kalas och jag ska hjälpa han lite innan med att städa och sånt. Miira och Viggo kommer så det är ju skoj... Är också moster till dem!!:) jag vet inte men jag ska nog byta header snart för att jag ser inte ut som
mig själv eller vad man nu ska säga:) ha en fortsatt bra kväll<3 //Stina


Instagram :)

Heej!! igår bloggade jag inte när jag kom hem för att jag kände inte för det och jag var jätte trött. Jag tror att jag somnade typ vid halv åtta och sen dess har jag sovit. Idag känner jag mig inte helt bra:( jag har jätte ont imagen och i halsen. Aja det går väll över någon gång. Snart ska jag och min pappa börja med att sätta en deg för att vi ska göra bullar. Han fyller år den 1 maj:9 fast vi ska ha kalas imorgon för då.... ska vi ha det.... Jag har glömt min laddare till mobilen så jag kommer inte att svara men framåt kvällen kommer jag nog svara:) och ikväll ska vi grilla med grannar och vänner:) Ha en bra dag! <3 kram o puss!!
PS:  Lägg till mig på instagram:) Jag heter cocopops :)
                                    


Buss, snuv, och jäsp!!!

Hej!! Sitter nu på bussen till Uddevalla. Jag är jätte trött och mår inte alls bra!! när jag kommer hem till Uddevalla ska jag bara kasta mig i sägen och då kommer jag somna direkt!! Ha en fortsatt bra kväll!! Kram o puss!!


:) :) :) :)

Hej! Nu sitter jag och kollar på en serie på mammas iPad:) ska nog kanske hå in på Skype snart :) och snacka lite med några goa vänner:) idag ska jag till pappa och jag tar bussen dit. Varannan helg åker jag till han och det är så gött att komma till stan och till lägenheten:) då finns det kanske lite mera saker att göra. Vi kanske åker till farmor på landet eller något annat mysigt<3 kanske till torp:) igår var jag förresten på torp med maja:). Jag köpte lite smink kläder och lite annat. Idag hade jag på mig en sak t.ex. Jag ska nog kanske börja göra lite outfits:) men jag vet inte riktigt? Nu ska jag gå och packa men vi hörs!! Ha en bra dag!! Kram


Plugga, plugga, plugga

Nu har jag vaknat och jag är jätte trött. Våran skola börjar liksom 8. Sååå... Idag är det ju torsdag och det är nog den segaste dagen på hela veckan . Ursh!! Inget roligt alls!! Men idag så MÅSTE jag plugga för jag har inte gjort någonting typ :) ups! Man tänker att man ska typ gör dom på måndag för då slipper man göra allt på torsdag men vad gör man?? Man är med kompisar och sedan på tisdag är det fotboll och onsdag städar och vänner och då är det ju torsdag som det alltid blir!!! Aja!! Så är jag! Men i dag har jag inget val så jag bara gör det. Nu ska jag försöka dra upp mig själv ur säger och gå ner och äta!! Kram


Idrott :)

Hej!! Nu har jag precis kommit hem från skolan och vi har haft idrott. Det var väll kul:) snart ska jag börja plugga men jag ska nog bara ta något att äta. Man är alltid så hilma hungrig typ när man kommer hem. Sedan är aug kanske med någon!! Kommer att blogga senare kram!!


Skola, Maja, pluggar <3

Hej!! Nu har jag precis vaknat men jag ska egentligen gå upp om 20 min typ men aja. Idag ska jag inte göra så mycket jag tror nog mest att det blir som vanligt att det är skola. Och sedan går hem eller till kompis. Maja ska nog på tennis så jag går nog hem och pluggar:)
Igår var det ju fotboll;) men det är bara en dag i veckan nu längre + att det kanske kommer någon match på någon gång:) det är en match på tisdag och det ska jag nog spela, den är mot rösse allså Uddevalla :) så jag tror att jag kommer möta min vänner :) urs nu började det att regna!! Inte så bra:)


Trött tjej!! <3

Nu är jag hemma, jag kanske kom från fotbollen för en timma sedan eller kanske två:) snart ska jag gör lite mat till min syster och kanske lite till mig själv. Ikväll ska jag nog lägga mig tidigt för att jag har jätte ont i magen. I morgon är det skola och det ärr ju onsdag och det är ju bra för då har man ju engelska och idrott :) toppen!! Imorgon är det ju inte någon fotboll så jag ska nog kanske vara med Maja eller någon annan rolig;) eller gör jag kanske mina läxor och sedan går ut och spelar lite fotboll:) ha en fortsatt bra kväll Kramizar!!!
OBS; Agnes lyckas bra på slöjden :)


Fotboll!!!!!!!

Hej!! Nu sitter jag här med Maja på hemkunskapen och vi har typ haft ett prov kan man säga:) det var inte så jätte svårt för att alla kunde redan allt. Provet är vecka 20 men det är lite förberedelser. Vi ska snart gå ut på rast men ... Jag ska på fotboll idag så det är ju bra:) jag ska med bussen klockan kvart över 3 så jag har ganska bråttom när jag kommer hem . Min fotboll börjar klockan halv fem så jag får sitta typ där på den där saken i en halv timma :) toppen kul verkligen !! Ha en bra dag kram Stina!!


30-----> skolan!!

Hej!! Nu har har jag precis gått upp min skola börjar 8 så jag får nog skynda mej lite nu för den är halv! Idag ska vi ha slöjd och det är bra för då slipper ju man ju vara med dom som går i mindre klasser och det är ju faktisk bra om man lär sig någonting också derbyt samma på hemkunskapen:) idag ska jag till fotbollen så det är ju bra, äntligen!! Ikväll ska jag nog bara gå och lägga mig direkt Jag kommer hem!! Jag har jätte ont i magen så jag får nog göra något åt det!! Oj nu får jag nog skynda mig för jag har inte ätit eller något så hejdå och ha en bra dag!!


New week!!

Nu sitter jag här med Maja vid datorn och ska snart göra en ny design till hennes blogg! www.mayoko.blogg.se!!
Idag har jag varit i skolan. Det är typ som vanligt bara en tråkigt måndag!! Jag bloggar nog mera ikväll tror jag:) ha en bra dag kram o puss


iPad, iPhone och iPhone!

Hej!! Sitter nu här i soffa med mina syskon Robin sitter med ipad och anna en iPhone :) och jag bloggar. Så ska det vara!! Idag kom Robin klockan 2 och då åt vi lite mat sedan gjorde vi lite lekar inomhus för vi hade så mycket energi så vi lekte :) sedan gick vi ut och tog oss en lite promenad när vi kom hem såg vi på tv och nu sitter vi här och mamma ställer fram kvällsmat :) mums!! Ikväll ska vi nog bara se på tv och kanske i natt så åker Robin till Uddevalla :) ha en bra dag!!


....

Sitter här med Maja i soffan och väntar på att få lite mat. Stina kanske kommer hit. Idag vaknade jag kanske klockan 10 eller aja.... Sedan gick jag bort till Maja och Stina som var vid en äng och där spelade vi in en film med hennes bröder:) sedan skulle dom hem och äta så jag och Maja gick hem till mig och spelade lite fotboll:) men nu ska vi ju typ äta och sedan ska maj och Stina spela tennis!! Kram


En av oss var det!! :)

Hej!! Idag har jag varit i skolan och haft ganska tråkigt....asså torsdag är ju det tråkigaste skoldagen på hela veckan eller den ärr alltid tråkigast. Man har typ ingen fotboll och så är det bara tråkigt! Men... Idag efter skolan gick jag och några tjejer hem till Maja och va lite hemma hos henne men vi bara pratade. efter kanske en kvart gick vi hem till mig och hämtade busskort efter det fick vi ner till busshållplatsen och där satt vi ganska länge för vi var så stressade eller en av oss var det!!! :) i alla fall vi skulle till Kungshamn och köpa en liten sak till en annan tjej:) för hon ska ha fest eller party eller aja.... Och kanske för två timmar sedan åkte jag hem. Imorgon är det ju fredag så det kommer ju bli skönt jag kommer att hjälpa Matilda med festen innan... Men jag kommer att nog ta lite kort och lägga ut om det nu blir några kort:) vet inte riktigt vad jag ska ha på mig men.... Aja det kommer jag väll på i sista minuten!! Tihihihihi!! Ha en fortsatt bra kväll!! Puss o kram!!! :) 💗


Godnatt bloggen!!

Hej! Ny ska jag snart lägga mig för att jag är ganska trött idag. Vet inte riktigt varför men... Jag har inte bloggat på flera dagar typ för att jag har verkligen inte hunnit! Idag gick jag upp kl halv åtta för att gå till skolan. Vi slutade kl halv tre sedan gick ang hem till Maja och åt lite makaroner:) hon skulle på tennis så jag åt med henne och en till. När hon gick ber till bussen gick jag hem men sedan gick jag till Matilda. Hon ska typ ha ett kalas på fredag så jag hjälpte henne lite. Thihihi!! Vi kom typ inte framm till något men vi hade kul! Jag gick typ hem kanske klockan halv sju någon gång. När jag kom hem mös jag med familjen och nu ska jag sova!! Godnatt!!


Kanske typ 8 veckor!!

Heej!! nu har jag precis vaknat jag har nog varit uppe i 4 min eller nått kanske? idag ska nog ner till min farfar och kolla lite där och sedan ska jag gå hem och slappa. Och idag blir det inte häller någon fotboll!! så vi kanske ska åka till landet men jag vet inte! idag skia jag hem till mamma också vid kl 6 kanske. På måndag är det ju skola och det känns som om lovet kanske bara har varit i en helg. Ursh!! men det är ju inte så många veckor kvar till sommar lovet kanske typ 8 veckor..... Ursh jag vill ha sommar nu!! Nu ska jag gå och äta men vi hörs!! <3

Mums Mums!!

Heej! snart ska jag ner och hjälpa pappa med maten och allt.... Jag har föresten kommit till min pappa! jag kom igår men jag kom vid 8 kanske coh då såg vi på tv och en serie som är "New girl" den är faktiskt jätte bra!! och därefetr såg jag på en annan film som kanske var 2 timmar plus reklam och efetr det gick jag och la mig i sägen och smsade :) idag vaknade jag kl halv 12. men gud jag har ju inte bloggat på hur länge som hälst kom jag på nu!! Ikväll blir det grillning med grannarna. Vi ska grilla hamburgare :) en klassiker :)   

Nytt virkat skal!!


Nya kläder!!





fredagen den 13

Heej!! idag vaknade jag av att bilarna åkte precis utanför. JAg förstod inte var jag va men sedan kom jag på efter 5 minuter att jag var hos barbro. :) Idag har jag gått en promenad men henne för vi skulle kolla på min gammelmormors grav. När vi kom hem satte vi oss och spelade vi lite kort. Efter vi hade spelat kort i en halvtimma eller nått så gick jag och satte på tv och satt där och hade det lite kul medans Barbro var vid datorn. Sedan tog jag den och nu stter jag här. Och jag kan verkligen inte sitta vid datorn utan att blogga .... det går bara inte. Jag virkade ju ett skal igår. Och nu kommer en liten bild på det!! Ha en fortsatt bra dag!! Kram!!

....<3....

Heej!! Jag har inte kunnat blogga för jag har haft så hilma kul så jag har inte hunnit! Imorgon ska jag till pappa men det är inte fören på kvällen. Så jag hinner att vara med Barbro lite till. Idag har vi varit och hälsat på min nästan morfar kan man säga. Han ligger någonstans där jag är nu. han var glad och pigg. snart ska jag gå och kolla på tv men jag ska nog bara kolla lite saker på datorn först. Idag har jag också gjort ett skal till in iphone. det blev jätte bra:) det är virkat. Jag har typ inte gjort något för det gjorde barbro ;) Imorgon ska jag nog sova ganska länge för jag är jätte trött nu. I morse vaknade jag kl 9 så.... Nu ska jag gå men ha de så bra!! KRAM!!

Gokväll!! <3

heej! Nu ska jag snart gå ner och äta men jag skulle bara säga att jag har haft en väldigt rolig dag. Jag har ju varit men Stina o maja.=) Vi gjorde en liten rolig film. Detta blev inte så hilma långt men... Nu ska jag ner och äta men vi hörs =) KRAM!!

Regnet öser ner!!

Hej! Snart ska kommer Stina och Maja hit. Vi ska sedan gå hem till Maja. Jag vet inte vad vi ska göra men aja.... Vi kommer iallafall ha kul! Idag har jag sovit länge och kolla på film och tv. Inte så mycket kanske men det är skönt att bara göra så ibland. Imorgon ska jag till min mammas moster och mysa lite med henne. Vi kanske åker till överby och handlar lite kläder och annat skojs. Jag kommer sova över hos henne. Men till helgen blir det bara att jag åker till min pappa. Ha en bra dag! Kram Stina


<3 :)

Heej! regnet bara ösat ner hela dagen och jag har varit inne hela dagen. Jag har inte gjort så mycket men snart ska jag åka tilbaka till bovall. men innan det ska jag kolla på big brother. Imorgon  ska jag nog intye göra så mycket bara ta det lungt och njuta av lovet. och att man inte har någon läxa. Okej... vi har faktiskt en läxa. nu ska jag gå och kolla på big brother så ... men vi hörs i morgon. Kram!!

Regn, Regn, Regn och Regn

Heej! nu har jag vaknat men jag inte ätit någon frukost. Jag tyckeer att det är skönare om man äter den senare. Frukost  är det nog jobbigaste på morgonen. Aja... iallafall.... idag ska jag inte göra så mycket men till helgen ska jag nog till Göteborg till min syster. Vi kommer nnog att shoppa, gå på bio och göra en massa roliga saker. det kommer att bli kul. Jag har faktiskt inte varit hos henne på länge så det är nog bra nu. men det är ju ganska lågt till helgen... men än då!! Bloggar senare! Kram o puss

12-04-08 <3

Hej! Nu har jag vaknat och är fortfarande jätte trött. Idag ska jag nog inte göra så hilma mycket men min syster är här så jag ska nog mysa med henne extra mycket. nu blev det inte så jätte mycket men jag kommer ju blogga senare. =) ha en bra dag KRAM!!


Tennis! <3

Hej! Nu har jag vaknat. Jag gick upp ganska tidigt för Maja ska spela en match idag. Så kl 09:00 ska jag gå ner och kolla. Efter det ska jag nog inte göra så mycket. Jag ska nog gå hem och städa till festen. Nu ska jag göra mig i ordning. Det blev inte ett långt inlägg men jag kommer ju blogga senare idag. Kram o puss!


Påsklov! <3

Hej! Nu har jag slutat skolan och nu går jag hem ifrån skolan. Nu är det ju påsklov! Det är så himla kul! Inga läxor bara mys! Nu ska jag hem och städa och städa och städa. Speciellt mitt rum. När jag städar måste jag ha musik på annars går det jätte långsamt! Men jag ska nog äta något innan jag städar! Ha men bra dag! Kram o puss!


Godnatt! <3

Hej! Nu går jag hem från bryggkafet för det var så att alla bovaliter skulle dit ner och drick och äta en massa. Men nu går jag hem. Jag hatar att gå hem när det är som roligast! Ursh! Imorgon blir det skola för mig. Imorgon kommer jag också att blogg. Maja var också där nere. Vi spionerade på alla killar. Vi är jätte dåliga men det är kul! Jag kommer somsakt skriva i morgon med. Kram och godnatt!


Scones! <3

Hej! Nu har jag bakat mumsiga scones! Dom blev jätte bra! Något får man ju komma på att göra...


La la la la la la lo!

Hej! nu har jag blivit lite piggare så jag kan skriva lite mera denna gången. Tills nu har jag sett 2 filmer men jag ska snart sätta på den tredje. Igår såg jag 3 st men jag tror att jag kommer att se 4 idag kanske. På fredag börjar vårat påsklov! Det ska bli så skönt. Och på fredag kväll ska jag och Maja och våra familjer och några grannar till gå ner till bryggkafet. Det ska bli så himla kul. Aa just det jag kanske har redan skrivit allt det. Men aja! Datorn laggs lite igår så det blev två likadana inlägg igår. Ups! Ha en fortsatt bra dag! Puss o Kram! Vad ska man liksom göra när man inte har någonting att göra? Kanske jag ska fortsätta att städa och sjunga?


Några filmer till!! <3

Hej! Nu har jag precis vaknat och nu ser jag på tv. Det är typ inget kul på tv på morgonen... Jag ska nog sätta på en film snart. Det blir nog "baksmällan" eller något liknande. I dag är jag också sjuk. Det är så himla jobbigt! I efter middag ska jag vara inne på Skype! Jag ska försöka att få igång datorn lite snabbare denna gången. Idag kommer jag nog blogga lite till. Jag kommer nog Skriva lite mer lite senare för jag är ganska trött nu. Oj det blev inte så långt men som sagt jag gör ett längre senare. Åh vad trög jag är när jag skriver! Ha en jätte bra dag! Kramizar!!! <3


Natti Natti! <3

Hej! Nu ska jag snart sova. Imorgon ska jag inte till skolan det är skönt och tråkigt på samma gång. Det är ju skönt att slippa alla tråkiga lärare och jobb. Men det är ju tråkigt att vara sjuk. Och man kan ju inte vara med sina fina vänner. Nu ska jag lägga mig så vi hörs imorgon. Puss Stina


Skypar med Majsan! <3

Heej! nu sitter jag och skypar med Maja. Det är kul! idag har jag verkligen inte gjort någonting. Nu är det ju fotbollen också och det gör ju inte saken bärrte efter som jag inte kan gå på det. idag har jag bara sett 2 filmer men jag ska nog sätta på en snart. Imorgon ska jag nog till skolan och jag blir bättre. Om jag inte är det så är man väll hemma och kolla på yttligare 4 filmer till och städar en massa. Nu ska jag se på en film. Ha en forsatt bra kväll! KRAM! PS: Nästa vecka är det ju påsklov. Det ska bli så himla kul! På långfredan ska maja och hennes familj komma hit och några grannar till och deras släkt. Med dom ska vi gå ner till bryggkafet i bovall :) KRAM

Jaha... Ingen träning igen!! <3

Hej! Idag är jag så himla förkyld så jag går inte i skolan. Jag var nära att gå hem igår från skolan, men jag gjorde det inte för att jag kände att jag kanske skulle klara det. Idag kommer jag nog bara sitta vid tv och se på massa filmer. Förra gången såg jag på 4 filmer men jag tror det bli fler idag. Och eftersom jag är förkyld så tränar jag ju inte fotboll. Det är så j*kla tråkigt när jag missar, för jag har gjort det så många gånger nu! Ha en jätte bra dag! Kram och puss!!


Sjuk... Sjuk... Och ... sjuk...

Hej! Idag känner jag mig ganska sjuk. Det är så jobbigt! Jag har precis varit nere på min farfars grav med min pappa. Så nu är jag hemma och sitter i min säga och kollar på tv. Idag ska jag nog inte göra så mycket. I morgon är det ju skola. Det är ju inget man längtar efter precis. Denna vecka vet jag faktiskt inte om jag har något prov men jag hoppas att vi inte vars det. Igår var det ju gladiatorerna och jag tycket att det var bra! Den läskigaste är ju hero. Ursh!! Nu ska jag fortsätta att kolla på tv. Ha en jätte bra dag!! Kramizar!


RSS 2.0